Викрадений у Бельгії мікроавтобус та ще дві іномарки затримали на українському кордоні

НАЗАД
23 грудня 2017 11:46

Прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, що перебував у міжнародному розшуку. Так, у пункт пропуску «Тиса» прибув мікроавтобус «Мерседес» польської реєстрації під керуванням громадянина Румунії.

Прикордонники Чопського загону виявили транспортний засіб, що перебував у міжнародному розшуку. Так, у пункт пропуску «Тиса» прибув мікроавтобус «Мерседес» польської реєстрації під керуванням громадянина Румунії. Під час перевірки документів було зафіксовано спрацювання бази даних Інтерпол.

По даному факту прикордонники проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної поліції. Правоохоронці з’ясували, що мікроавтобус «Мерседес» перебуває в обліку як викрадений на території Бельгії.

Варто зазначити, що минулої доби співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску виявили одного громадянина Молдови та ще 2 транспортні засоби, які знаходились у міжнародному розшуку за базою даних Інтерполу.

У пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону викрили 30-річного громадянина Молдови, який знаходився в розшуку. Як з’ясувалось, чоловіка розшукують правоохоронні органи Молдови за вчинення низки злочинів. Затриманого передали представникам Нацполіції.

Крім того, в пунктах пропуску «Вилок» та «Кучурган» прикордонники Мукачівського та Білгород-Дністровського загонів виявили 2 викрадені транспортні засоби. Під час перевірки документів відбулось спрацювання бази даних Інтерполу на автомобілі «КІА» та «BMW 520» 2004 та 1997 років випуску відповідно. Іномарки значились у списках транспортних засобів, викрадених у Словаччині та Україні.

Наразі по всіх фактах виявленого порушника та іномарок поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Порушника та три іномарки встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси