Викрадений на Закарпатті коштовний автомобіль затримали у пункті пропуску на кордоні

НАЗАД
04 березня 2018 10:03

Учора ввечері у пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили коштовний транспортний засіб, який перебуває у міжнародному розшуку

Учора ввечері у пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили коштовний транспортний засіб, який перебуває у міжнародному розшуку. Під час перевірки документів було зафіксовано спрацювання бази даних Інтерполу щодо легкового автомобіля «Toyota Land Cruiser» чеської реєстрації, який прямував на виїзд з України. По даному факту військові проінформували представників Укрбюро Інтерполу та Національної поліції. На запит прикордонників Укрбюро Інтерполу відповіло, що транспортний засіб «Toyota Land Cruiser» 2013 року випуску перебуває на обліку, як викрадений на території України. Його викрали у березні минулого року у Виноградівському районі Закарпатської області.

Після завершення необхідних процесуальних дій автомобіль та документи на нього передано співробітникам Національної поліції.

Варто зазначити, що це уже другий випадок виявлення прикордонниками Чопського загону автотранспорту, що перебуває у міжнародному розшуку, за минулу добу. Напередодні, викрадений у Франції легковик «Skoda Superb» правоохоронці затримали у пункті пропуску «Ужгород».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси