Викрадені в Україні, Польщі та Білорусі іномарки виявили прикордонники на Волині та Харківщині

НАЗАД
13 листопада 2017 12:10

Учора в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону виявили автомобіль Mercedes Vito 2010 року випуску української реєстрації, який за базою даних Інтерполу знаходився в розшуку.

Учора в пункті пропуску «Доманове» прикордонники Луцького загону виявили автомобіль Mercedes Vito 2010 року випуску української реєстрації, який за базою даних Інтерполу знаходився в розшуку. Водій, житель Закарпаття, повертався додому з Республіки Білорусь.

Як з’ясували правоохоронці, авто було викрадене у Львівській області наприкінці серпня цього року.

А цієї ночі в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники зафіксували спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу стосовно VIN-коду автомобіля Volkswagen Golf польської реєстрації, під керуванням нашого співвітчизника, який прямував на в’їзд в Україну.

За інформацією українського бюро Інтерполу автомобіль було викрадено в Польщі ще у 2013 році.

Машини та водіїв прикордонники передали представникам Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Ще один викрадений на території Білорусі автомобіль знайшовся на українсько-російському кордоні. «Ауді» білоруської реєстрації прибув до пункту пропуску «Гоптівка» вчора ввечері. Підчас здійснення контрольних процедур прикордонники Харківського загону виявили спрацювання бази даних Інтерполу. Охоронці кордону діяли згідно зі встановленими інструкціями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси