Викрадене в Україні «AUDI – А6» прикордонники виявили у «Нових Яриловичах»

НАЗАД
03 листопада 2021 11:34

Автомобіль «AUDI – А6», що перебував у міжнародному розшуку, виявили прикордонники Чернігівського загону. Перетнути українсько-білоруський кордон вказаним авто намагався наш 57-річний співвітчизник.

Українець прибув в пункт пропуску «Нові Яриловичі» на виїзд з України учора після обіду. Під час заходів прикордонного контролю на автівку спрацювала база даних Інтерполу.

За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Укрбюро Інтерполу в м. Київ, які підтвердили, що вказане авто з липня 2017 року, перебуває у розшуку в Україні.

Автомобіль прикордонники встановленим порядком передали співробітникам Національної поліції.

На сьогодні кожен, без винятку, український пункт пропуску підключений до бази даних Інтерполу. Вона містить інформацію про осіб, які знаходяться в міжнародному розшуку, викрадені та втрачені документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство, а також про транспортні засоби, які перебувають у розшуку як в Україні, так і за її межами.

Від початку року співробітники Держприкордонслужби реалізували 1163 спрацювання бази даних Інтерполу, із них - щодо 647 осіб, 956 документів та  60 транспортних засобів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси