Виконувач обов’язків Голови Держприкордонслужби провів робочу зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні

НАЗАД
13 вересня 2023 18:22

13 вересня в Адміністрації Держприкордонслужби відбулася робоча зустріч виконувача обов’язків Голови Держприкордонслужби Володимира Нікіфоренка з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова в Україні Й.В. Валеріу Ківерь.

Метою зустрічі стало обговорення стану та перспектив двосторонньої співпраці прикордонного відомства України з правоохоронними органами Республіки Молдова.

Сторони констатували високий рівень взаємодії прикордонних відомств, обговорили обстановку та подальші кроки з розвитку прикордонної інфраструктури на українсько-молдовській ділянці державного кордону.

Володимир Нікіфоренко подякував Надзвичайному і Повноважному Послу за послідовну підтримку Державної прикордонної служби України у відстоюванні суверенітету та територіальної цілісності України.

Молдовська сторона зі свого боку підтвердила готовність до поглиблення співпраці у сфері забезпечення регіональної безпеки, запровадження нових ініціатив та спільних проєктів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси