Військові учили дітей Маріуполя як поводити себе під час виявлення вибухонебезпечних предметів

НАЗАД
25 вересня 2015 12:09

Заняття з правил поводження й подальших дій під час виявлення невідомих предметів провели нещодавно з школярами Маріуполя  представники Державної

Заняття з правил поводження й подальших дій під час виявлення невідомих предметів провели нещодавно з школярами Маріуполя  представники Збройних сил України за участі Державної прикордонної служби та міліції міста.

Захід пройшов у рамках роботи з недопущення летальних випадків серед цивільних громадян. Військові розповіли юним жителям Маріуполя, як виглядають, яку несуть загрозу та що може вказувати на небезпеку під час знаходження невідомих предметів. Також школярі мали змогу побачити й потримати в руках знахідки, які військові зібрали на околицях Маріуполя й наразі використовуються як наочні зразки. Крім цього, усім присутнім роздали буклети з правил поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів із зображенням основних видів боєприпасів. Подібні заняття  проводитимуться й надалі та будуть включати не тільки інформування підлітків, а й дорослих.

Вчителі та їх вихованці подякували військовим за проведені заняття та зробили світлини на згадку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси