Вихованці прикордонного військово-патріотичного клубу «Омега» виборювали перемоги з рукопашного бою у Хмельницькому

НАЗАД
15 лютого 2018 09:53

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у місті Хмельницькому відбувся чемпіонат області з рукопашного бою. Ці спортивні змагання проводиться вже протягом 15 років на честь вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, я

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у місті Хмельницькому відбувся чемпіонат області з рукопашного бою. Ці спортивні змагання проводиться вже протягом 15 років на честь вшанування пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, які загинули в афганській війні, а також тих, хто не повернувся до рідних домівок, захищаючи кордони Батьківщини на сході України.

Започатковано чемпіонат саме за ініціативи школи «Самсон-право», яка разом з Хмельницькою обласною федерацією рукопашного бою та самооборони, обласною організацію ветеранів Афганістану та обласним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту є його незмінними організаторами.

На захід, в якому взяли участь 17 команд, було запрошено і команду військово-патріотичного клубу «Омега» Північного регіонального управління Держприкордонслужби України з Житомира. Варто зауважити, що вихованці військово-патріотичного клубу вже не один рік поспіль крокують разом з прикордонниками. Вони є завжди бажаними гостями та беруть участь не тільки у патріотичних заходах прикордонників, а разом з мобільними підрозділами здобувають військові ази в польових умовах. 

Поряд з цим керівник клубу Валентин Романчук на постійній основі допомагає охоронцям північних рубежів підвищувати свої фахові здібності з рукопашного бою. Близькість з представниками прикордонного відомства дає свій результат, багато хто з юнаків вже серйозно міркує пов’язати своє життя з непростою професією охоронців кордону.

Тому прикордонники дуже пишаються спортивними досягненнями юнаків підшефного клубу. На цьогорічному чемпіонаті, де брали участь 20 вихованців «Омеги», першість в різних вікових категоріях виборали Нікіта Нетрібійчук, Дмитро Білоусов та Микита Богульський.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси