Відважні жінки-прикордонниці, які наближають Перемогу

НАЗАД
28 серпня 2022 13:49

Тетяна й Олена – це жінки-захисниці одного з прикордонних підрозділів на Сумщині. Вони одні з тих надзвичайних українок, які захищають та служать Батьківщині.

Тетяна була директоркою центру соціальних служб для дітей у цивільному житті. Але зараз вона готує їжу, прибирає та пере одяг для тих, хто виконує бойові завдання на кордоні. Жінка зізнається, що їй непросто, проте впевнена, що так буде не завжди: «Війна закінчиться, а як швидко – залежить також і від мене! Як буду докладати зусиль – то перемога не за горами!». На цій ділянці кордону, служить й чоловік Тетяни. Тут захисники роблять все можливе, аби нога ворога не ступила на українську землю.

Олена також готує для свого підрозділу. Вона випікає ароматні булочки та варить борщі, аби хлопці почувалися наче вдома.

Чоловік Олени вже понад 20 років служить на кордоні, тож жінка знала про всі тонкощі служби, коли вирішила допомагати бійцям.

«Розумію, що над кожним з них висить смертельна небезпека, тому намагаюся хоч якось порадувати прикордонників», – каже жінка.

Дякуємо за відданість Батьківщині й невтомне наближення Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси