Відома художниця Беата Куркуль відвідала прикордонників

НАЗАД
28 грудня 2022 09:48

Художниця, волонтерка та справжня берегиня українських прикордонників Беата Куркуль відвідала Мукачівський прикордонний загін.

Мисткиня разом зі своїм чоловіком Миколою з 2014 року опікуються та всіляко підтримують українських військових. Саме прикордонники найчастіше стають героями картин Беати. Часто історії, якими «зелені берети» діляться з улюбленою художницею, лягають в основу її творчих робіт.

Окрім відгуків на матеріальні потреби військовослужбовців, пані Беата нерідко стає для них розрадницею – готовою вислухати, заспокоїти та підбадьорити. Адже художниця добре розуміє, що іноді навіть сильним та мужнім захисникам та захисницям хочеться просто бути почутими.

Беата Куркуль поділилася своїм досвідом надання психологічної підтримки військовослужбовцям, які перебували у зоні проведення активних бойових дій та запевнила у подальшій підтримці українських воїнів, які сьогодні відстоюють своє право на свободу та мирне, квітуче майбутнє для України.

Начальник Мукачівського загону полковник Богдан Ігнатюк подякував пані Беаті за візит та вагомий внесок у військово-патріотичне виховання персоналу та подарував пам’ятні сувеніри.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси