Віднині гасло народного спротиву «Руcскій воєнний корабль, іді…» ще й на поштовій марці

НАЗАД
12 квiтня 2022 17:20

Символічну марку та спеціальний штемпель було розроблено Укрпоштою за мотивами відповіді прикордонників з острова Зміїного на погрози російських окупантів

Сьогодні у м. Хмельницький відбулось урочисте спецпогашення введеної в обіг поштової марки «Русскій воєнний корабль, іді …!» – першої марки, випущеної в умовах воєнного стану.

Таку символічну марку та спеціальний штемпель було розроблено Укрпоштою за мотивами відповіді прикордонників з острова Зміїного на погрози російських окупантів. І саме ці слова за короткий час стали символом народного спротиву проти рашистів.

За участю керівництва Хмельницької області та міста, українських захисників, а також персоналу відділення Укрпошти міста Хмельницький було погашено поштові марки для внутрішньодержавних та міжнародних поштових відправлень, спеціальним номерним штемпелем.

Тож нині поштова марка з гаслом «Русскій воєнний корабль, іді…!» облетить весь світ та стане пам’яттю про сміливість та нескореність Українського народу.

Ескіз поштової марки створив український художник Борис Гроха, а обирали кращий варіант за результатами голосування серед користувачів Facebook та Instagram.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси