Відьма на фронті допомагає прикордонникам вижити

НАЗАД
15 липня 2023 12:11

Вже дев’ять років поспіль прикордонниця Інга на псевдо Відьма щодня прокидається з однією мрією – про нашу Перемогу.

Аби наблизити цей день, вона сама вдягла піксель та пішла захищати свою країну: спершу – добровольцем на схід, а згодом – у складі прикордонного підрозділу.

«Як можна було вдома сидіти, коли стояло питання нашої незалежності!. Я вважаю, що вдома сидіти було просто неможливо. Я не хочу, щоб моя дитина жила в країні, в якій нівелюється свобода слова, в якій нівелюються права людини, за це треба боротися, боротися за свою незалежність, за українську мову», - з болем згадує бійчиня.

Несамовита любов до Батьківщини Інзі передалась разом з генетичним кодом українки і батьківською любов’ю, які завжди навчали шанувати та примножувати традиції та історію рідного краю, берегти Україну як найбільшу святиню.

Наразі прикордонниця разом зі своїм підрозділом боронить козацьку землю: вони там, де «гаряче», де йдуть запеклі бої. І навіть не чар-зіллям, а власним прикладом Відьма мотивує побратимів рухатись тільки вперед та ніколи, доки б’ється серце в грудях, не впадати у відчай.

«Я розумію, що якщо я здамся і опущу руки, то легше точно не буде. Я розумію, що ми робимо правильну справу і за нами тил, за нами люди, а головне – за нами Україна. Це єдине, що дійсно цінне для нас, для майбутніх поколінь…»,- з впевненістю говорить охоронниця в зеленому кашкеті.

За свою службу та відданість справі Відьма вже має два нагрудних знаки та медаль від Міноборони, а днями отримала орден «За мужність» III ступеня від Президента України.

Пишаємося вірними синами й доньками України!

Їх відданість своєму народові, жертовність заради Батьківщини не залишає жодного шансу кремлівським щурам на існування на нашій землі!

 Неодмінно ПЕРЕМОЖЕМО!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси