Відкриття меморіального знаку «Дзвін пам’яті»

НАЗАД
06 грудня 2021 15:58

Національна академія Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького взяла участь у церемонії відкриття меморіального знаку «Дзвін пам’яті»

Сьогодні Національна академія Держприкордонслужби взяла участь у церемонії відкриття меморіального знаку «Дзвін пам’яті» на честь героїв Хмельниччини, які віддали свої життя за суверенітет, незалежність та територіальну цілісність України в неоголошеній російсько-українській війні.

На заході були присутні члени сімей загиблих на сході військовослужбовців, керівництво та персонал прикордонного вишу, представники державних органів влади та місцевого самоврядування, активісти громадських організацій, духовенство, командири військових частин, а також ветерани АТО/ООС. Освячення «Дзвону пам’яті» провів Єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Павло (Юристий).

Меморіальну композицію відкрито на території Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він розташований таким чином, щоб всі бажаючі пересічні громадяни могли підійти та віддати шану своїм захисникам. Щоденний поминальний ритуал здійснюється ударами «Дзвону пам’яті» залежно від кількості загиблих воїнів у цей день.

Наприкінці церемонії усі присутні вшанували загиблих героїв Хмельниччини покладанням квітів до підніжжя меморіального знаку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси