(ВІДЕО)Українські пісенні гурти виступили для прикордонників на Донеччині

НАЗАД
14 грудня 2015 15:17

Вже вдруге українсько-американський рок-гурт "Вертекс" відвідує прикордонників, які несуть службу в зоні АТО поблизу Маріуполя. Вперше гурт заспівав просто неба для прикордонників в н.п.

Вже вдруге українсько-американський рок-гурт "Вертекс" відвідує прикордонників, які несуть службу в зоні АТО поблизу Маріуполя. Вперше гурт заспівав просто неба для прикордонників в н.п. Сартана цього літа. Вчора ж хлопці приїхали підтримати бійцівський дух прикордонників у селище Зоря, що на Донеччині.

Прикордонники насолоджувались справжнім драйвом рок-пісень, підспівували та дарували бурхливі оплески музикантам. Послухати гостів навідались і місцеві жителі, які дружать з прикордонниками й підтримують їх. Артисти ж приїхали не з порожніми руками - передали хлопцям листівки та невеличкі подарунки.  

«Ми вважаємо за потрібне приїхати до наших захисників, справжніх воїнів, привезти їм часточку радості, підняти моральний дух»,- ділиться соліст гурту Ігор.

Крім того підняти бойовий дух прикордонників Краматорського загону завітали музичні гурти «Тінь сонця» та «Друже музико». Захід відбувся завдяки організації волонтерської групи «Музбат», благодійного фонду газети «День»,  компанії «Аквавіта» та за сприяння Військово-цивільної Донецької обласної адміністрації.

Гурти виконали пісенні твори військово-патріотичної тематики як сучасних авторів, так і українські народні пісні.  Також учасник заходу Василь Панченко порадував присутніх слухачів мистецьким виконанням «Заповіта» Тараса Шевченка.

Виступ талановитих артистів став емоційним зарядом та генератором хорошого настрою для військовослужбовців, які на завершення щиро подякували колективам та побажали артистам успіхів  на їх життєвому та творчому шляху.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси