(ВІДЕО)Українці намагалися переправити до Росії 700 кг м’яса, газові балони та трикотаж

НАЗАД
26 травня 2016 10:44

Громадянина України на автомобілі «ВАЗ» з вантажем м’ясної продукції затримали прикордонники відділу «Краснопілля» біля кордону у Сумській області сьогодні

Громадянина України на автомобілі «ВАЗ» з вантажем м’ясної продукції затримали прикордонники відділу «Краснопілля» біля кордону у Сумській області сьогодні вночі.

Прикордонний наряд помітив авто під час патрулювання близько 2-ї години ночі  на напрямку українського н.п. Степок та російського Реп’яхівка. Наздогнавши та затримавши автівку за 50 метрів від лінії держрубежу прикордонники виявили в ній 700 кілограмів м’ясної продукції. Водій, житель прикордоння Сумської області, мав документи, що посвідчують особу, однак їхав на автомобілі без реєстраційних номерних знаків.

Крім того учора прикордонники цього загону в ході реалізації інформації, неподалік українського села Бруски, за 20 м від лінії кордону, затримано ще 1 громадянина України.  Він намагався перемістити в Росію 5 порожніх газових балонів та 2 сумки з 250 парами шкарпеток.

А у нежилому приміщенні н.п. Радіонівка, що за кілька сотень метрів від лінії кордону, прикордонники виявили 8 пакунків з трикотажем, які порушники, скоріш за все,  планували до переправлення в Росію.

На порушників складено адміністративні протоколи, товари передано до ДФС.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси