(ВІДЕО)У поїзді, що прибув із Росії, українець привіз комплектуючі до зброї

НАЗАД
25 жовтня 2015 11:16

Учора вранці у залізничному пункті пропуску «Харків» під час перевірки одного з поїздів, що прибув із Росії, прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці виявили вел

Учора вранці у залізничному пункті пропуску «Харків» під час перевірки одного з поїздів, що прибув із Росії, прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці виявили велику кількість комплектуючих до зброї.

Прикордонно-митна оглядова група знайшла товар у поїзді «Москва-Харків» в одному з купе на другій полиці за матрацами. Всього було виявлено 662 різних деталей до зброї, патронів та магазинів. Під час перевірки також було встановлено власника комплектуючих – ним виявився громадянин України 1939 року народження.

По даному правопорушенню стосовно громадянина України складено адмінпротокол. Крім того до УСБУ Харківської області направлене повідомлення про протиправні дії, які містить ознаки кримінального правопорушення за ст. 333 КК України (Порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси