(ВІДЕО)У Луганській області прикордонники затримали «артилериста» незаконних збройних формувань

НАЗАД
16 грудня 2015 12:44

На Луганщині співробітники Держприкордонслужби затримали 27-річного чоловіка, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Він намагався незаконно перетнути кордон з Росії в Україну на ділян

На Луганщині співробітники Держприкордонслужби затримали 27-річного чоловіка, який причетний до діяльності незаконних збройних формувань. Він намагався незаконно перетнути кордон з Росії в Україну на ділянці відділу «Мілове».

Порушника зупинили за 300 метрів від держрубежу на напрямку російського населеного пункту Чортково та українського Мілове, він саме намагався оминути контрольний пост. Затриманий виявився жителем Луганська. Під час перевірки у нього знайшли «Удостоверение личности военнослужащего ЛНР». Крім того, було з’ясовано, що до лав незаконних збройних формувань він пішов служити  в цьому році в підрозділ наземної артилерії.

В даний час затриманого притягнуто до адміністративної відповідальності за незаконний перетин кордону. Поінформовано співробітників Національної поліції та СБУ. Далі чоловіку доведеться давати пояснення правоохоронцям про причетність до діяльності незаконних збройних формувань. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси