(ВІДЕО)В пункті пропуску «Катеринівка» виявили 2,7 мільйонів рублів РФ

НАЗАД
13 квiтня 2016 10:13

Кошти знайшли у ході перевірки автомобіля «Hyundai Accent», на якому подружжя, громадянка України та громадянин Росії, залишали територію України

Учора у пункті пропуску «Катеринівка», що на кордоні з Росією, прикордонники відділу «Шалигіне» імені Петра Калнишевського Сумського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили велику суму російських рублів. Кошти знайшли у ході перевірки автомобіля «Hyundai Accent», на якому подружжя, громадянка України та громадянин Росії, залишали територію України.

Під час проходження оформлення дані особи задекларували 1 мільйон рублів РФ. Однак з’ясувалося, що насправді вони перевозили 2,7 мільйонів рублів РФ.

Так як фізична особа має право ввозити в Україну та вивозити за межі України готівку в сумі, що не перевищує в еквіваленті 10 000 євро, без письмового декларування митному органу, громадянам повернуті грошові кошти в еквіваленті 10 000 євро кожному. Решту коштів працівниками митниці вилучено встановленим порядком. На правопорушників складені відповідні процесуальні документи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси