(ВІДЕО)Прикордонники змагалися в турнірі з рукопашного бою за «Кубок Президента України»

НАЗАД
04 червня 2017 10:04

Учора в Києві в «Палаці Спорту» відбувся турнір з рукопашного бою за «Кубок Президента України» серед представників силових структур України.

Учора в Києві в «Палаці Спорту» відбувся турнір з рукопашного бою за «Кубок Президента України» серед представників силових структур України.

У змаганнях брали участь команди Управління держохорони, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Нацполіції, Головного управління розвідки, Держприкордонслужби, Нацгвардії, Державної фіскальної служби, Національного антикорупційного бюро, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Загалом на турнірі змагалися 14 команд, в кожній приблизно по 10 учасників Члени команд є діючими представниками силових структур, а більшість безпосередніми учасниками антитерористичної операції. Змагання проводилися у 8 вагових категоріях.

Відмітимо, що перший турнір за Кубок Президента України серед правоохоронних органів відбувся 12 травня 2011 року, тоді першість здобула команда Управління державної охорони. У змаганнях 2015 року, що пройшли під гаслом «Заради миру!» головну нагороду – кубок Президента, отримала команда Державної прикордонної служби України. Особливо цінними нагородами для переможців стали медалі, виготовленні з відстріляних гільз та боєприпасів із зони АТО.

За результатами цьогорічних змагань у командному заліку спортсмени Державної прикордонної служби України посіли третє місце. А в змаганнях в особистих заліках військовослужбовці Держприкордонслужби один раз вибороли перше місце та двічі здобували другі місця.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси