(ВІДЕО)Прикордонники затримали у "Ягодині" волинянина з майже 4 кілограмами бурштину

НАЗАД
14 квiтня 2016 18:27

Сьогодні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону попередили спробу незаконного переміщення майже 4 кілограмів напівдорогоцінного мінералу - бурштину,  із Украї

Сьогодні в пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону попередили спробу незаконного переміщення майже 4 кілограмів напівдорогоцінного мінералу - бурштину,  із України до Польщі.

Коли на автомобілі «Шкода» для оформлення на виїзд із України по смузі руху «зелений коридор» прибув 23-річний житель міста Любомль Волинської області, прикордонники запідозрили, що чоловік перевозить заборонені для переміщення через кордон предмети. Тому ініціювали проведення спільного з митниками поглибленого огляду його автомобіля, в ході якого під передніми та задніми сидіннями виявлено пакунки з необробленим камінням бурштину вагою 3 кілограмів 700 грамів. Чоловік пояснив, що перевозив каміння з метою реалізації у Польщі.

Для прийняття відповідного правового рішення вилучене каміння відправлено на експертизу.

Нагадаємо, що кілька днів тому прикордонники Львівського загону затримали на кордоні з Польщею майже 20 кілограмів бурштину.

«Сонячне каміння» через пункт пропуску «Угринів» намагався вивезти наш співвітчизник. Партію каміння чоловік запакував у порожнинах між заднім сидінням та паливним баком автомобіля «Мерседес».  Всього в іномарці  було виявлено 18 кілограмів 600 грамів бурштину. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси