(ВІДЕО)Прикордонники Мостиського загону затримали 4 громадян Індії на Ужоцькому перевалі

НАЗАД
25 березня 2016 15:28

Сьогодні прикордонники відділу «Сянки», що охороняють ділянку державного кордону з Польщею на межі Львівської та Закарпатської областей, затримали на контрольному посту 4 громадян Індії

Сьогодні прикордонники відділу «Сянки», що охороняють ділянку державного кордону з Польщею на межі Львівської та Закарпатської областей, затримали на контрольному посту 4 громадян Індії.  

Під час здійснення режимних заходів у прикордонній смузі на автошляху «Львів-Турка-Ужгород» прикордонники побачили як до контрольного поста під’їхав автомобіль марки «Шевроле» та розвернувшись попрямував в бік моста. Враховуючи ризик переміщення нелегальних мігрантів даним маршрутом та поспішний розворот автівки перед самим постом, прикордонники організували її пошук та переслідування. Через деякий час група реагування наздогнала та зупинила легковик. Підозри прикордонників справдилися, адже в автомобілі з номерами черкаської реєстрації окрім водія ще перебувало четверо чоловіків без документів. Охоронці кордону з’ясували, що затримані є громадянами Індії, а керував автівкою 43-річний житель міста Київ, який на прохання іноземців віз їх до прикордоння.

Наразі громадян Індії затримано в адміністративному порядку до встановлення особи та обставин правопорушення та поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону. Стосовно водія автомобіля, який їх перевозив, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 206-1 КУпАП «Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України», покарання визначить суд.

Варто зауважити,  що з початку року поза пунктами пропуску співробітники Держприкордонслужби вже затримали 401 нелегала, що на 4% більше, ніж за анологічний період минулого року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси