(ВІДЕО)Прикордонники долучилися до ліквідації наслідків стихійного лиха на Луганщині

НАЗАД
15 травня 2016 18:20

Учора на Луганщині сталося різке погіршення погодних умов з сильним поривчастим вітром та проливним дощем. В результаті непогоди було пошкоджено багато будинків місцевих жителів селища міського типу Талове

Учора на Луганщині сталося різке погіршення погодних умов з сильним поривчастим вітром та проливним дощем. В результаті непогоди було пошкоджено багато будинків місцевих жителів селища міського типу Талове.

Як тільки надійшла інформація від місцевих мешканців про потерпання від природного лиха, прикордонники Луганського загону, організувавши взаємодію з місцевими органами влади, представниками Державної служби надзвичайних ситуацій та Національної гвардії України, відразу вирушили на допомогу. 

В ході робіт, які тривали до ночі, відновлено та частково замінено дахи житлових будинків, розчищено від повалених дерев більше 10 господарських ділянок.

Сьогодні з настанням світлого часу доби прикордонники із взаємодіючими органами продовжили роботи по ліквідації наслідків стихійного природного лиха.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси