(ВІДЕО)Правоохоронці затримали на Одещині три автомобілі з близько 3 тоннами риби

НАЗАД
25 лютого 2016 10:18

Учора у ході проведення спільної операції прикордонники Білгород-Дністровського загону у взаємодії із співробітниками Національної поліції в Одеській області виявили близько 3 тонн риби, які перевозили без

Учора у ході проведення спільної операції прикордонники Білгород-Дністровського загону у взаємодії із співробітниками Національної поліції в Одеській області виявили близько 3 тонн риби, які перевозили без належних документів.

На автодорозі «Одеса-Рені» міжвідомча група зупинила для перевірки 2 автомобілі, які прямували з міст Вілкове та Татарбунари до Одеси. Оглядаючи транспортні засоби, правоохоронці виявили близько 600 кілограмів свіжої риби. Жодних документів на вказаний вантаж водії надати не змогли. Товар вилучено, стосовно правопорушників складено процесуальні документи за ст. 88-1 КУпАП.

Також під час огляду мікроавтобуса-рефрежератора, що слідував з Ізмаїлу до Кременчука, правоохоронці виявили 2250 кілограмів замороженої щуки. Цього разу водій надав на вантаж документи. Проте під час їх детального вивчення з’ясувалось, що вони підроблені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси