(ВІДЕО)Правоохоронці на кордоні з Польщею виявили значну кількість макетів зброї

НАЗАД
17 грудня 2015 11:26

Учора на ділянці відповідальності Львівського загону прикордонники спільно із співробітниками СБУ та працівниками митниці виявили велику кількість макетів зброї в одному з автомобілів, який прибув на оформ

Учора на ділянці відповідальності Львівського загону прикордонники спільно із співробітниками СБУ та працівниками митниці виявили велику кількість макетів зброї в одному з автомобілів, який прибув на оформлення в пункт пропуску із сусідньої Польщі.

Так, у ході реалізації оперативної інформації співробітників СБУ, прикордонники затримали транспортний засіб «Фольксваген» під керуванням громадянина України, який прибув у пункт пропуску «Устилуг», що на Волині. Під час здійснення перевірочних заходів на автівку  спрацював службовий собака Лорд, який натренований на пошук зброї. Тому автомобіль відразу направили на поглиблений огляд, у результаті якого прикордонники спільно з представниками СБУ та митниці виявили у багажному відділенні автомобіля 37 одиниць макетів вогнепальної зброї та багато інших предметів військового призначення.

Товари військового призначення вилучено та передано компетентним органам для проведення експертизи.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси