(ВІДЕО)На Одещині правоохоронці виявили понад 4,7 тисячі літрів спирту та горілки і 5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
03 березня 2016 09:29

У ході проведення заходів з протидії незаконному переміщенню підакцизних та контрафактних товарів через державний кордон України оперативно-розшуковими підрозділами Котовського прикордонного загону було от

У ході проведення заходів з протидії незаконному переміщенню підакцизних та контрафактних товарів через державний кордон України оперативно-розшуковими підрозділами Котовського прикордонного загону було отримано інформацію про зберігання в одному з приватних помешкань смт. Любашівка Одеської області партії спирту.

Аби не допустити перевезення контрабандних товарів було створено спільну міжвідомчу групу, до якої окрім прикордонників увійшли представники фіскальної служби та СБУ. Відпрацьовуючи отриману інформацію правоохоронці в Одеській області спочатку на трасі «Одеса – Київ» зупинили мікроавтобус «Фольксваген» під керуванням нашого співвітчизника. Перевіряючи автомобіль в ньому виявили 400 ємностей по 5 літрів кожна зі спиртом. Далі за рішенням суду був проведений огляд приватного помешкання водія, де в гаражі знайдено ще 475 пластикових ємностей по 5 літрів кожна зі спиртом, пластикову бочку та 51 пластикову ємність з прозорою рідиною з характерним запахом спирту. Всього було виявлено 4375 літрів спирту та 350 літрів горілки.

Крім того в будинку водія знайшли 3500 пачок сигарет  молдовського та російського виробництва, 1500 пачок сигарет українського виробництва, електропомпи та фільтри для очистки.

Попередня вартість конфіскату сягає близько 1 мільйона гривень.  На даний час проводяться подальші слідчі дії. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси