(ВІДЕО)На Луганщині правоохоронці викрили товар турецького походження, вартість якого може сягати більше 3 мільйонів гривень

НАЗАД
03 червня 2016 10:45

Нещодавно в рамках спеціальної операції «Кордон-2016» прикордонники Луганського загону у взаємодії зі співробітниками СБУ в Луганській області затримали вантажний автомобіль, який був з

Нещодавно в рамках спеціальної операції «Кордон-2016» прикордонники Луганського загону у взаємодії зі співробітниками СБУ в Луганській області затримали вантажний автомобіль, який був запакований товарами народного споживання. До цього правоохоронці оперативним шляхом отримали інформацію про наміри порушників у незаконний спосіб перемістити вантаж турецького походження через державний кордон України. Оборудка мала відбутися в районі населеного пункту Новобіла.

Вантажний автомобіль «Мерседес» виявили в межах контрольованого прикордонного району, за декілька кілометрів від держрубежу. Під час огляду автівки з’ясувалося, що вона опломбована, а водія чи інших осіб поблизу не знайшлося. По даному факту було поінформовано взаємодіючі правоохоронні органи.

Невдовзі в ході оперативно-пошукових заходів вдалося встановити та знайти водія транспортного засобу, який виявився мешканцем Лисичанська. Проте товаросупровідних документів на вантаж, який знаходився в автомобілі, у нього не знайшлося. Чоловік пояснював, що вони знаходяться у власника вантажу, при цьому називати власника відмовився.

Згодом в присутності представників фіскальної служби водій відкрив транспортний засіб для огляду. Автівка була завантажена більш ніж 130 тюками з трикотажними виробами турецького виробництва. Орієнтовна вартість товару може сягати понад 3 мільйонів гривень.

По даному факту розпочато перевірку.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси