(ВІДЕО)На кордоні з Молдовою Держприкордонслужба посилює заходи з протидії протиправній діяльності

НАЗАД
10 червня 2016 09:05

Державна прикордонна служба продовжує посилювати заходи із охорони державного кордону та ліквідовувати канали діяльності злочинних угруповань, які займаються протиправною діяльністю.

&

Державна прикордонна служба продовжує посилювати заходи із охорони державного кордону та ліквідовувати канали діяльності злочинних угруповань, які займаються протиправною діяльністю.

Так, в рамках роботи по запобіганню переміщення контрафактної продукції, прикордонне відомство вживає комплекс  оперативних заходів та посилює ділянки додатковими прикордонними підрозділами, в тому посилюється сегмент українсько-молдовського кордону. З цією метою в Чернівецьку область прибуло кілька спеціальних груп швидкого реагування з числа резервів прикордонного відомства. Вони повністю укомплектовані та в змозі кілька днів автономно здійснювати охорону кордону на визначеній ділянці. Також цим мобільним групам буде надаватись допомога з повітря, залучаючи до патрулювання літак «Даймонд». А для кращого реагування на зміни в обстановці такі мобільні групи забезпечені автомобілями високої прохідності, які дають змогу краще і швидше маневрувати при виявленні порушників. Крім того, до Чернівецького прикордонного загону прибули мобільні тепловізійні комплекси на базі автомобіля «Фольксваген», які дають змогу перекривати ділянку кордону радіусом 12 кілометрів.

З початку поточного року тільки прикордонники Чернівецького загону в 61 випадку виявили та вилучили майже 374 тисячі пачок сигарет, що на 33% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Більшість тютюнових виробів були виявлені на «зеленому кордоні» українсько-румунської ділянки.

Варто наголосити, що Державна прикордонна служба й надалі продовжуватиме посилювати боротьбу з незаконною діяльністю на кордоні та  діятимуть рішуче в межах своїх повноважень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси