(ВІДЕО)На адмінмежі прикордонники затримали росіянина та білоруску, які намагались виїхати в Крим з підробленими українськими паспортами

НАЗАД
20 червня 2016 09:45

Сьогодні в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону під час перевірки документів виявили двох осіб, які намагались потрапити на тимчасово

Сьогодні в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Каланчак» прикордонники Херсонського загону під час перевірки документів виявили двох осіб, які намагались потрапити на тимчасово окуповану територію АР Крим з підробленими паспортами громадян України.

В ході проведення фільтраційних заходів встановлено, що затриманими особами є громадянин Російської Федерації та громадянка Білорусі. З їхніх слів, паспорти громадян України вони придбали в Одессі за 2000 доларів США та намагались потрапити в Крим для подальшого проживання. Крім того в ході бесіди з’ясувалося,  що у  Росії вони заборгували велику суму коштів.

Правопорушників передано співробітникам національної поліції за  ознаками злочину, передбаченого статтею 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси