(ВІДЕО)До 50-річчя з дня народження генерал-майора Ігоря Момота відбулася презентація біографічної книги

НАЗАД
18 серпня 2015 19:03

Сьогодні на Черкащині відбулися заходи щодо вшанування 50-ї річниці з дня народження генерал-майора Момота Ігоря Федоровича, який був керівником Навчального центру ДПСУ та загинув в зоні АТО у липні 2014 р

Сьогодні на Черкащині відбулися заходи щодо вшанування 50-ї річниці з дня народження генерал-майора Момота Ігоря Федоровича, який був керівником Навчального центру ДПСУ та загинув в зоні АТО у липні 2014 року.

Заходи розпочались на могилі легендарного генерала. Серед тих, хто прийшов вшанувати пам’ять Ігоря Момота, були родичі загиблого, персонал Навчального центру Державної прикордонної служби України, ветерани, представники влади і духовенства. Священик відслужив панахиду, рідні та присутні поклали квіти до могили генерал-майора Ігоря Момота.

Згодом в конференц-залі Навчального центру пройшла презентація біографічної книги про генерал-майора Ігоря Момота: «Генерал Момот: Наш МІФ». Під час заходів вшанували пам’ять усіх загиблих прикордонників у період збройного конфлікту на сході України. З промовами виступили Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій  Ткаченко, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Навчального центру полковник Олександр Гаркуша. Із болем у серці, не стримуючи сліз,  згадували свого чоловіка і батька дружина та донька Ігоря Момота.

Письменник Андрій Кравець, презентуючи книгу, нагадав присутнім біографію генерал-майора Ігоря Момота, наголосив, що він віддав своє життя за наше майбутнє, за те, щоб ми побудували ту державу, в якій могли б вільно жити.

Кожен присутній на презентації зміг отримати екземпляр книги з автографом автора письменника Андрія Кравця.

Вічна пам`ять Герою!

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси