(ВІДЕО)Біля кордону з Росією прикордонники вночі затримали «ВАЗ» з вантажем м’яса та бензину

НАЗАД
13 квiтня 2016 14:26

Сьогодні вночі у Ямпільському районі прикордонники відділу «Свеса» Сумського загону затримали автомобіль «ВАЗ» з вантажем м'ясної продук

Сьогодні вночі у Ямпільському районі прикордонники відділу «Свеса» Сумського загону затримали автомобіль «ВАЗ» з вантажем м'ясної продукції та паливно-мастильні матеріали.

Реалізовуючи завчасно отриману інформацію про можливу протиправну діяльність, прикордонний патруль на напрямку між українським населеним пунктом Дем’янівка та російським Хінель, за допомогою  тепловізора помітив автомобіль, що стрімко рухався в бік кордону. Група реагування миттєво вибула на затримання порушників та зупинила автомобіль «Нива» під керуванням громадянина України за кількадесят метрів від держрубежу.

Під час огляду транспортного засобу вартові кордону виявили в ньому морожену м'ясопродукцію в брикетах загальною вагою близько 500 кілограмів. Неподалік від автомобіля правоохоронці також виявили п’ять 20-літрових та десять 10-літрових каністр з бензином, загальний об’єм якого склав 200 літрів.     

Наразі прикордонники з’ясовують усі обставини даного правопорушення Транспортний засіб разом з вантажем м'ясопродукції та паливно-мастильних матеріалів встановленим порядком буде передано працівникам фіскальної служби. За спробу незаконного перетинання державного кордону України 32-річному жителю прикордоння доведеться відповідати в суді.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси