(ВІДЕО) «Ювелір» з Луганщини в спідній білизні віз прикраси, коштовне каміння та старовинні монети

НАЗАД
10 грудня 2015 14:41

Сьогодні в контрольному пункті «Георгіївка», що на Донеччині, прикордонники, які напередодні прибули на посилення з Харкова, затримали

Сьогодні в контрольному пункті «Георгіївка», що на Донеччині,прикордонники, які напередодні прибули на посилення з Харкова, затримали громадянина України. Він намагався в спідній білизні провезти ювелірні вироби, коштовне каміння та старовинні монети.

Молодий чоловік прямував на непідконтрольну територію. Проте прикордонний наряд звернув увагу, що українець помітно хвилюється, тому було прийнято рішення провести ретельну перевірку даної особи. Інтуїція досвідчених фахівців не підвела, металошукач спрацював на пахову область 28-річного уродженця Луганщини.

Після цього «ювелір» зізнався та дістав із спідньої білизни 6 пакунків з ювелірними виробами вагою 260 грамів та 18 пакунків з дорогоцінним камінням, попередньо перлини, діаманти тощо. Крім того, у такий спосіб порушник переправляв старовинні монети Німеччини, США та Росії, найдавніша з яких датована 1845 роком випуску.

Наразі чоловіка прикордонники передали співробітникам СБУ для з’ясування всіх обставин правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси