(ВІДЕО) Жителька Луганська намагалася пронести через кордон понад 1 мільйон гривень

НАЗАД
19 серпня 2015 12:48

В ході спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області затримали жительку Луган

В ході спільних оперативних дій співробітники Харківського прикордонного загону разом з представниками УСБУ в Харківській області затримали жительку Луганщини, яка намагалася приховано перенести через пункт пропуску «Гоптівка» понад мільйон гривень.

Сьогодні, близько 5-ї  години ранку, до вищеназваного пункту пропуску з боку Росії прибула громадянка України, жителька м. Луганськ. Під час проходження прикордонного контролю прикордонники відразу помітили знервованість жінки, тому було прийнято рішення на проведення спільного з митниками та співробітниками СБУ поглибленого огляду її особистих речей. 

Під час перевірки в сумочці луганчанки було виявлено 140 тисяч гривень. В процесі подальшого огляду під одягом жінки було помічено пакунки. На прохання правоохоронців громадянка з-під одягу самостійно надала для огляду ще 870 тисяч 500 гривень.

За словами затриманої, гроші їй дала її бабуся для придбання авто, яке вона  намагалася купити в м. Харків.

На громадянку складено адмінпротокол. Загальна сума вилучених коштів склала 1 мільйон 10 тисяч гривень.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси