(ВІДЕО) Житель Луганська приховав понад 440 тисяч гривень у сумці, кишенях одягу та шкарпетках

НАЗАД
23 листопада 2015 12:27

Понад 440 тисяч гривень намагався приховано ввезти в Україну житель Луганщини вчора через пункт пропуску «Гоптівка», що у Харківській області.

Понад 440 тисяч гривень намагався приховано ввезти в Україну  житель Луганщини вчора через пункт пропуску «Гоптівка», що у Харківській області.

Громадянин України їхав рейсовим автобусом із Донецька (Росія). Під час проходження контролю прикордонники звернули увагу на його надмірне хвилювання. Як показав спільний з представниками фіскальної служби огляд речей – українцю 1974 року народження було чого хвилюватися. Адже у його спортивній сумці серед особистих речей та у кишенях куртки і брюк, а також у шкарпетках на ногах були приховані пакунки з грошима. Загальна сума виявлених у українця грошей склала 443 тисячі гривень. Під час контролю також з’ясувалися, що рейсовий автобус покинув Луганську область через нефункціонуючий пункт пропуску «Ізварине», щоб в подальшу потрапити на територію України через пункт пропуску «Гоптівку».

На порушника складені адміністративні документи, гроші передано представникам фіскальної служби. Правопорушника, водія та решту пасажирів автобуса, якими вони виїхали через закритий пункт пропуску, було притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення державного кордону. Матеріали для подальшого рішення передано до суду.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси