(ВІДЕО) За допомогою безпілотника прикордонники виявили порушника, який перетинав кордон із Молдови

НАЗАД
02 червня 2016 13:58

Вкотре свою ефективність в охороні державних рубежів доводять безпілотні літальні апарати. Особливо вони є ефективними для контролю за надводною обстановк

Вкотре свою ефективність в охороні державних рубежів доводять безпілотні літальні апарати. Особливо вони є ефективними для контролю за надводною обстановкою та важкодоступними місцями, що на прилеглих до кордону територіях. 

Учора прикордонники Білгород-Дністровського загону, відслідковуючи місцевість та перевіряючи дотримання місцевими мешканцями законодавства України з прикордонних питань за допомогою безпілотника, виявили невідомого, який намагався незаконно потрапити в Україну в обхід пунктів пропуску. Під час обстеження ділянки оператор безпілотника помітив особу, яка долає інженерні загородження та прямує в бік населеного пункту Кучурган. Правопорушник намагався сховатись серед зелених насаджень,  проте групі, яка прибула до місця вчинення правопорушення та скеровувалась оператором безпілотника, вдалось швидко виявити правопорушника. Затриманим виявися 32-річний житель м. Кишинів, якому за три години до цього було відмовлено у в’їзді на територію України через наявність обмеження у в’їзді в Україну.

Наразі стосовно правопорушника складено процесуальні документи за незаконний перетин державного кордону та повернуто до Молдови.

Варто зазначити, що з початку року за допомогою безпілотників було зафіксовано близько 10 правопорушень, які прикордонники цього загону вдало реалізували.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси