(ВІДЕО) З початку року прикордонники виявили на кордоні понад 420 кілограмів бурштину

НАЗАД
05 травня 2016 14:55

Черговим позитивним результатом в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» стало учорашнє затримання

Черговим позитивним результатом в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2016» стало учорашнє затримання у пункті пропуску «Ягодин», що на українсько-польському кордоні.

Прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці під час заходів контролю знову затримали партію контрабандного бурштину. Понад 12 кілограмів «сонячного каміння» автомобілем «Фіат» намагався перемістити до Польщі наш співвітчизник. Житель м. Луцьк 1978 року народження приховав каміння в передньому сидінні авто та в ящику для інструментів.

Нагадаємо, що учора вночі прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці у пункті пропуску «Ягодин» у мікроавтобусі «Фольксваген» виявили 13,3 кілограмів бурштину. Необроблене каміння мінералу намагався перемістити 29-річний ковельчанин, запакувавши його в запасному колесі та під сидінням водія.

Варто зауважити, що тільки з початку року співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами у пунктах пропуску на державному кордоні у 16 випадках виявили понад 420 кг бурштину. 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси