(ВІДЕО) З Одеси в західні регіони України переправляли велику кількість сигарет

НАЗАД
11 лютого 2016 18:24

Сьогодні в рамках тісної взаємодії Державної прикордонної служби України з Національною поліцією, Державною фіскальною службою та СБУ припинено спробу дос

Сьогодні в рамках тісної взаємодії Державної прикордонної служби України з Національною поліцією, Державною фіскальною службою та СБУ припинено спробу доставки з Одеси в західні регіони України великої кількості тютюнових виробів.

Інформацію про незаконний обіг сигарет, які мали переправляли використовуючи транспортний засіб одного з поштових перевізників, отримали оперативні співробітники Котовського прикордонного загону. Негайно було організовано співпрацю з іншими правоохоронними та контролюючими відомствами.

Вже за деякий час вантажівку співробітники Національної поліції спинили на трасі «Київ-Одеса», а прикордонники направили повідомлення на фіскальну службу та СБУ. Невдовзі було отримано й ухвалу суду, на підставі якої розпочався догляд вантажівки спільною міжвідомчою групою.

В даний час вже виявлено чотири відправлення цигарок «Ashima», які мали доправити в Чернівці та Ужгород. Перевірка та огляд триває.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси