(ВІДЕО) Українські футболісти завітали з гостинцями до прикордонників, що дислокуються поблизу Маріуполя

НАЗАД
28 липня 2015 09:21

Учора на ділянку відповідальності Донецького прикордонного загону завітали футболісти національної збірної України та ФК «Дніпро», щоб

Учора на ділянку відповідальності Донецького прикордонного загону завітали футболісти національної збірної України та ФК «Дніпро», щоб підтримати бойовий дух прикордонників.

«Хлопці виконують свій обов’язок перед країною і захищають усіх нас та наші цінності. Обов’язок кожного українця – допомогти воякам нести цю службу, підтримати всім необхідним, висловити свою повагу й вдячність за їхню відданість і самопожертву заради нації», – зауважив колишній наставник національної команди України Мирон Маркевич.

Головний тренер дніпропетровського «Дніпра» Мирон Маркевич разом зі своїм помічником у тренерському штабі, екс-гравцем збірної України Володимиром Єзерським, двома нинішніми представниками «синьо-жовтих» Артемом Федецьким і Романом Зозулею та прес-секретарем збірної України Олександром Гливинським відвідали низку прикордонних позицій на передовій. Їхній візит хлопці зустрічали з великою радістю, адже серед захисників є багато вболівальників футболу. Щирі усмішки та жваве обговорення перепитій нещодавніх футбольних баталій не залишали сумнівів у тому, що цей день і прикордонники, і спортсмени запам’ятають на все життя.

У ході поїздки футбольні волонтери роздавали різноманітну допомогу, адже привезли повний вантажний мікроавтобус питної води, предметів гігієни, харчових наборів, цигарок та іншого. Також прихопили чимало футбольної атрибутики – ігрові футболки збірників Романа Зозулі та Артема Федецького, матчеві вимпели національної команди, клубні вимпели ФК «Дніпро», шарфики збірної та клубу, в тому числі з фіналу Ліги Європи УЄФА. Особливе місце серед сувенірів займали ігрові м’ячі з фіналу Ліги Європи з автографами наших фіналістів та ігрові м’ячі із зображенням емблеми ФФУ.

Прикордонники віддячили волонтерам смачною фронтовою вечерею та подякували за підтримку.

Проте головною подякою і для тренерів, і для футболістів, і для військових стало взаємне побажання спільної Перемоги у боротьбі за свою землю і свою незалежність.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси