(ВІДЕО) Українець сховав у шкарпетках під капотом авто майже 5 кілограмів бурштину

НАЗАД
02 листопада 2015 12:29

Сьогодні вночі для проходження прикордонно-митногого контролю в міжнародний пункт пропуску «Ягодин» прибув  транспортний засіб марки «Мерседес-Бенц». Хвилюв

Сьогодні вночі для проходження прикордонно-митногого контролю в міжнародний пункт пропуску «Ягодин» прибув  транспортний засіб марки «Мерседес-Бенц».  

Хвилювання 28-річного громадянина України, який був за кермом, привернуло увагу прикордонників Луцького загону, тому його авто було виведене для додаткової перевірки. Під час проведення перевірки спільна оглядова група виявила в порожнині під капотом упаковане в шкарпетках каміння бурштину. Загальна вага каміння склала 4 кілограми 800 грамів.

Виявлений бурштин та транспортний засіб вилучили, каміння передали на експертизу.

Нагадаємо, напередодні вихідних в результаті реалізації спільних оперативних заходів співробітники управління внутрішньої та власної безпеки Адміністрації Держприкордонслужби України та управління внутрішньої безпеки СБ України в аеропорту «Жуляни» виявили 30 кілограмів бурштину. Переправити каміння рейсом «Київ-Дубаї» з подальшим переміщенням до Гонконгу намагалися двоє наших співвітчизників. Під час спроби перетину кордону обох було затримано правоохоронцями.

Крім того, як уже повідомлялося, напередодні вихідних внаслідок спільних заходів оперативних підрозділів Держприкордонслужби та СБУ у пункті пропуску «Ягодин» вилучили більше 6 кілограмів бурштину. Каміння  намагалася вивезти за межі України громадянка Польщі разом з пасажиром, які їхали  мікроавтобусом «Фольксваген». Порушники приховали товар в запасному колесі та верхньому одязі. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси