(ВІДЕО) У «Новотроїцькому» знайшли 200 коробок з лейкопластиром на півмільйона гривень

НАЗАД
15 квiтня 2016 10:28

В контрольному пункті «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби затримали автомобіль з товарами. Транспортний засіб прямував з підконтрол

Учора в контрольному пункті «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби затримали автомобіль з товарами. Транспортний засіб прямував з підконтрольної бойовикам території. Під час перевірки в автівці знайшли медичний лейкопластир. Всього його було 200 коробок на суму 500 тисяч гривень. Автомобіль передали зведеній мобільній групі для прийняття правового рішення.

Крім того, в «Мар’їнці» виявили автомобіль з кавою. 75 кг кави на майже 20 тисяч гривень везли на неконтрольовану територію. А в КПВВ «Гнутове» затримали автомобіль, який слідував на підконтрольну Україні територію з манжетами до насосів та гідромуфтами. Вартість товарів складає  23 тисяі гривень.

Дані транспортні засоби також передані зведеній мобгрупі та представникам фіскальної служби для з’ясування всіх обставин та прийняття рішень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси