(ВІДЕО) У результаті комплексних заходів підрозділи Держприкордонслужби із взаємодіючими силами затримали 268 незаконних мігрантів

НАЗАД
06 липня 2015 10:28

Комплексне застосування сил і засобів  підрозділів Державної прикордонної служби та взаємодіючих сил у боротьбі з організованою злочинністю у сфері незаконної міграції  вже принесли свої

Комплексне застосування сил і засобів  підрозділів Державної прикордонної служби та взаємодіючих сил у боротьбі з організованою злочинністю у сфері незаконної міграції в рамках проведення спільної операції  «Кордон-2015», що проходить по всій території України з 15 червня,  вже принесли свої позитивні результати.

У підсумку співробітники Держприкордонслужби майже щодня виявляють і затримують осіб чи групи осіб,  переважно з країн Східної та Центральної Азії, які не мають законних підстав перебувати на території України або тих, які намагаються подолати кордон у незаконний спосіб.

Так, учора  завдяки злагодженим діям прикордонників відділу «Вилок» Мукачівського загону на підступах до кордону з Угорщиною було затримано одну з найбільших груп незаконних мігрантів. Всього було виявлено 22 особи без документів, які назвалися громадянами Афганістану. Серед  затриманих  було 15 чоловіків, 4 жінки та 3 дитини, одна з яких ще немовля. 

Загалом з початку операції «Кордон-2015» прикордонники спільно з представниками інших відомств та прикордонних структур суміжних країн ЄС вже виявили та затримали 268 незаконних мігрантів. Доля затриманих визначиться після надання виявленим правопорушенням правової оцінки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси