(ВІДЕО) У контрольних пунктах на лінії розмежування затримали 7 автомобілів з порушеннями

НАЗАД
13 червня 2016 10:36

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виконувати завдання щодо перевірки осіб та транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування у контро

Співробітники Держприкордонслужби продовжують виконувати завдання щодо перевірки осіб та транспортних засобів, які перетинають лінію розмежування у контрольних пунктах в’їзду-виїзду. Чергові факти виявлення автівок, якими перевозили товари з порушенням правил переміщення зафіксували учора прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби.

Два автомобілі на виїзд до неконтрольованої території  з вантажем 1700 кг. продуктів харчування та корму для риб на загальну суму 45,5 тисяч гривень зупинили у КПВВ «Гнутове». Осіб та транспортні засоби з вантажем передано представникам ДФС.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону затримали  автомобіль з вантажем пакувального матеріалу для ковбасних виробів та пакунки з м’ясним ароматизатором на загальну суму майже  20 тисяч гривень. Крім того у цьому КПВВ на в’їзд з неконтрольованої території затримано автомобіль з вантажем будівельних матеріалів та електроприладів на загальну суму понад 22 тисячі гривень. А прикордонним нарядом Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» під обшивкою дверей легкового автомобіля «Деу» виявлено медичні препарати в асортименті на загальну суму понад 12 тисяч гривень. Осіб та автомобілі з вантажами передано представникам зведеної мобільної групи. 

Також під час заходів контролю на в’їзд з неконтрольованої території прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили два пасажирські мікроавтобуси «Мерседес» та «Фольксваген»  з  переобладнаними пасажирськими місцями. Під час заходів перевірки було встановлено, що замість 9 місць згідно техпаспорту, автівки переобладнано на 14 та 11 місць відповідно. Транспортні засоби передано співробітникам Бахмутського відділу поліції в Донецькій області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси