(ВІДЕО) У Києві в рамках операції «Кордон-2015» затримали 35 незаконних мігрантів

НАЗАД
16 липня 2015 10:46

В рамках спільної операції «Кордон-2015» міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби України, МВС України, Державно

В рамках спільної операції «Кордон-2015» міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби України від мобільного прикордонного загону та ОКПП «Київ», Департаменту боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми МВС України, Державної міграційної служби України та СБУ в м. Києві та Київської області  продовжуються спеціальні заходи по перевірці на окремих об’єктах масового скупчення людей у місті Києві.

У  результаті проведеної роботи, вчора в Деснянському районі міста Києва, правоохоронцями виявлено 35 іноземців, які перебувають в Україні з порушенням чинного міграційного законодавства. Зокрема серед них були громадяни Узбекистану, Бангладеш, В’єтнаму, Пакистану, Киргизстану та Молдови.

За виявленими фактами використання завідомо підроблених документів стосовно двох осіб приймається рішення про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 358 КК України.

Також відносно семи нелегальних мігрантів вирішується питання про їхнє утримання в пункті тимчасового перебування іноземців, а щодо решти – складені відповідні адміністративні протоколи за порушення міграційного  законодавства України.

Загалом з початку операції «Кордон-2015» прикордонники спільно з представниками інших відомств та прикордонних структур суміжних країн ЄС вже виявили 360 незаконних мігрантів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси