(ВІДЕО) У двох жителів Мілового виявили дві бази накопичення паливно-мастильних матеріалів та міні заправну станцію

НАЗАД
09 грудня 2015 10:27

Кілька місць накопичення паливно-мастильних матеріалів виявили співробітники Держприкордонслужби  та Державної фіскальної служби  в резу

Кілька місць накопичення паливно-мастильних матеріалів виявили співробітники Держприкордонслужби  та Державної фіскальної служби  в результаті проведення спільних перевірочних заходів на ділянці відділу прикордонної служби «Мілове», що на Луганщині.

Перевірка проводилася на підставі ухвали суду за інформацією, яку попередньо виявили оперативні співробітники Держприкордонслужби. В ході обшуку приватних територій, що розташовані у смт. Мілове за двома адресами, спільна група виявила 6 ємностей об’ємом 20 м³, 5 з яких на момент перевірки були порожніми. В одній ємності знаходилась рідина з характерним запахом паливно-мастильних матеріалів об’ємом близько 10 м³. Також поруч знаходилась міні заправна станція із додатковою ємністю до 10 м³, в якій знаходилось приблизно 4,5 м³ рідини із характерним запахом дизельного пального.

В подальшому, із застосуванням спеціальної техніки паливо-мастильні матеріали були вилучені. Їх загальна вага склала близько 14,5 тонн.

Стосовно даного правопорушення складено протокол обшуку та протокол вилучення паливно-мастильних матеріалів. Товар доставлено до відділення ДФС України для проведення подальших слідчих дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси