(ВІДЕО) У Чернівецькій області мобільна група прикордонників затримала 8 контрабандистів та 24 ящики сигарет

НАЗАД
22 квiтня 2016 11:59

Велику партію контрабандних сигарет затримали учора на Буковині співробітники Держприкордонслужби України. Порушників виявила мобільна група прикордонникі

Велику партію контрабандних сигарет затримали учора на Буковині співробітники Держприкордонслужби України. Порушників виявила мобільна група прикордонників, що прибули  на посилення охорони ділянки державного кордону з Румунією у Чернівецькій області.

Помітивши невідомих осіб неподалік кордону прикордонники відразу повідомили своїх румунських колег та негайно почали переслідування. В свою чергу порушники побачивши прикордонний наряд кинули пакунки та вдались до втечі. Аби затримати втікачів були задіяні додаткові прикордонні наряди.

Невдовзі охоронці кордону зупинили п`ятеро осіб, які намагались подолати загороджувальний паркан. При цьому мобільній групі довелось здійснити попереджувальні постріли вгору. У ході подальших пошукових заходів за кілька метрів від держкордону задіяні резерви затримали ще 2 осіб, а група реагування від відділу прикордонної служби «Красноїльськ» 1 порушника.

Загалом прикордонники виявили і затримали 8 осіб, які намагались переправити в Румунію 24 пакунки з тютюновими виробами.

Наразі сигарети доставили в прикордонний підрозділ. На затриманих осіб складені процесуальні документи за ст. 202, ч.2 185-10, ч.2 204-1 КУпАП. Матеріали передано до суду.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси