(ВІДЕО) Вночі прикордонники затримали позашляховик, в якому українець перевозив 20 ящиків сигарет

НАЗАД
20 сiчня 2016 08:55

Автомобіль підвищеної прохідності «Нісан» за 250 метрів від українсько-румунського кордону затримали прикордонники відділу «

Автомобіль підвищеної прохідності «Нісан» за 250 метрів від українсько-румунського кордону затримали прикордонники відділу «Фальків» Чернівецького загону на Буковині.  

Зупинили авто учора в ході реалізації інформації стосовно можливого переміщення контрабандних товарів через кордон. Для зупинки правопорушника, який стрімко рухався в бік кордону та не виконував вимоги правоохоронців, прикордонникам довелося застосувати попереджувальні постріли вгору та заблокувати рух іномарки. Під час перевірки автомобіля, за кермом якого був 28-річний житель прикордоння, з’ясувалося, що чоловік втікав не дарма, адже намагався незаконно перемістити через кордон 20 ящиків сигарет.

Зараз автомобіль з вантажем та водієм доставили до прикордонного відділу для складання адміністративних документів та перерахунку сигарет, після чого товар передадуть до митниці.

Також учора на Закарпатті 3 пакунки з сигаретами виявив дільничний інспектор прикордонної служби  відділу «Ділове» Мукачівського загону. Товар передано працівникам фіскальної служби.

Крім того тричі приховані сигарети у кількості 450 пачок виявляли прикордонники Львівського та Мукачівського загонів спільно з працівниками ДФС у пунктах пропуску «Угринів», «Рава-Руська» та «Дякове». Двоє українців  та румун сигарети намагались перевезти по той бік кордону в панелі приладів, в дверцятах, під капотом, в переобладнаному газовому балоні і навіть каністрі. Один із сховків прикордонникам допоміг виявити натренований на пошук сигарет службовий собака. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси