(ВІДЕО) В управлінні Донецького загону фахівці-психологи провели тренінг для прикордонників

НАЗАД
08 жовтня 2016 10:55

Представники з психологічної кризової групи завітали до прикордонників Донецького загону для проведення тренінгу під назвою "В умовах кризової ситуації"

Представники з психологічної кризової групи завітали до прикордонників Донецького загону для проведення тренінгу під назвою "В умовах кризової ситуації". Такий тренінг для прикордонників, які несуть службу в зоні проведення АТО відбувся вперше.

Психологи наочно провели лекцію, як потрібно поводитись при виникненні незвичної ситуації для організму людини, поділились досвідом, навчили кільком технікам подолання стресу та показали як здійснити самопідтримку у разі нестандартної ситуації.

"Для себе я виніс багато корисного. Насправді, людина, котра перебуває у кризовому стані найчастіше не бачить виходу з ситуації. Аби знайти його, потрібно запустити свій внутрішній біоресурс. Не знаючи та не володіючи такими методиками-самотужки це зробити неможливо" – зазначив учасник тренінгу Михайло Шипілов.  Найближчим часом подібні тренінги плануються проводитись і в інших прикордонних підрозділах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси