(ВІДЕО) В Національній академії Держприкордонслужби застосували новий підхід в розподілі на посади офіцерів-випускників факультету підготовки керівних кадрів

НАЗАД
10 лютого 2017 17:41

Сьогодні в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулися заходи з розподілу на посади випускників факультету підготовки керівних кадрів.

Сьогодні в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького відбулися заходи з розподілу на посади випускників факультету підготовки керівних кадрів. Сам випуск офіцерів, які навчалися для призначення на керівні посади в прикордонному відомстві, відбудеться 25 лютого цього року.

Захід пройшов за участі начальника управління кадрового менеджменту Адміністрації Держприкордонслужби генерал-майора Миколи Маланчія, ректора Національної академії відомства генерал-майора Олега Шинкарука, представників внутрішньої безпеки, ветеранських та громадських організацій та засобів масової інформації Хмельниччини.

Робочою групою, до якої ввійшли представники всіх рівнів кадрового менеджменту Держприкордонслужби, попередньо було вивчено склад випускників академії, проаналізовано проходження ними військової служби, враховано попередню спеціальність та досвід служби. Також було враховано строк вислуги випускників у військовому званні та підготовлено перелік вакантних посад оперативно-тактичного рівня, на які проводиться розподіл.

Зазначимо, що серед 30 випускників, які підлягали розподілу, 13 офіцерів безпосередньо брали участь в зоні проведення АТО і є учасниками бойових дій на сході України, а 3 – нагороджено державними нагородами.

Випускникам для вибору було запропоновано більше 50 посад. Першочерговість у виборі місця служби надавалась офіцерам, які закінчили навчання з відзнакою (ця норма визначена Положенням про проходження військової служби), бажанням військовослужбовців проходити службу в органах, які беруть участь в антитерористичній операції, за наявності певних сімейних обставин та інше. Розподіл проводився за білетною системою, аби виключити будь-який вплив на сам процес. При цьому випускник не розподілявся в регіон, де раніше служив, і тільки в прикордонні загони та на окремі посади в регіональні управління.

Такий відбір дає можливість уникнути впливу на процес розподілу. В результаті чого офіцери-випускники потрапили на посади в органи Держприкордонслужби без будь-якого протекційного впливу.

Підбиваючи підсумки заходу генерал-майор Микола Маланчій подякував ректору та персоналу академії за високий рівень організаційної підготовки офіцерів та їх розподіл.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси