(ВІДЕО) В Іллічівському морському порту прикордонники виявили понад 30 тисяч пачок контрабандних сигарет

НАЗАД
04 лютого 2016 14:16

Велику партію контрабандних сигарет виявили прикордонники Одеського загону разом з працівниками фіскальної служби в результаті проведених спільних операти

Велику партію контрабандних сигарет виявили прикордонники Одеського загону разом з працівниками фіскальної служби в результаті проведених спільних оперативних заходів у пункті пропуску «Іллічівський – мтп». 

Понад 30 тисяч пачок сигарет виявили в  мікроавтобусі «Мерседес» німецької реєстрації, який мав слідувати палубним вантажем до Болгарії на одному із теплоходів.   Під час огляду  у прикордонників Одеського загону виникли підозри щодо можливої наявності вантажу у конструктивних особливостях автівки, так як її конструкції були не стандартні та  переобладнані.   Перевірка з використанням рентгенівського сканеру «Рапіскан» також показала, що порожнини мікроавтобуса заповнені сторонніми предметами.  В результаті подальшого огляду під обшивкою багажника був виявлений  61 ящик сигарет з українськими акцизними марками: «LM»,«Bond»,«Winston»,«Прилуки» та «Столичні» загальною кількістю 30 тисяч 800 пачок.

Про дане правопорушення проінформовано співробітників СБУ та  відділення Національної поліції, транспортний засіб вилучено. Сума оцінки виявлених тютюнових виробів встановлюється. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси