(ВІДЕО) В автівці, яку декілька днів тому затримали прикордонники спільно з взаємодіючими органами, знаходилося майже 2 тонни спирту

НАЗАД
19 травня 2016 11:21

Учора спільною міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ, ДФС, Національної поліції та Котовської міжрайонної прокуратури було п

Учора спільною міжвідомчою групою у складі співробітників Держприкордонслужби, СБУ, ДФС, Національної поліції та Котовської міжрайонної прокуратури було проведено огляд мікроавтобусу «ІВЕКО», який декілька днів тому затримано в м. Ананьїв на Одещині.

Нагадаємо, що в рамках реалізації заходів з протидії незаконному переміщенню підакцизних та контрафактних товарів спільною міжвідомчою групою на початку тижня було ліквідовано місце накопичення контрафактних товарів. Також у ході відпрацювання оперативної інформації у місті Ананьїв було зупинено мікроавтобус «ІВЕКО» української реєстрації, яким керував 47-річний громадянин України. Під час візуального огляду в автомобілі виявлено пластикові ємності з прозорою рідиною. Автівку правоохоронці взяли під охорону та очікували на рішення суду аби здійснити ретельну перевірку.

Учора під час огляду, який проводився на підставі ухвали Котовського міжрайонного суду, в транспортному засобі було виявлено 64 каністри по 30 літрів кожна зі спиртом. Всього в них знаходилося 1900 літрів спирту на загальну суму близько 190 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси