(ВІДЕО) У столичних аеропортах прикордонники проводять акцію «Подаруй посмішку на кордоні!»

НАЗАД
08 березня 2018 14:12

Усі жінки, які у цей святковий день прямують через державний кордон України приймають привітальні листівки від українських прикордонників.

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» у столичних міжнародних аеропортах «Київ» та «Бориспіль» протягом усього дня вітатимуть подорожуючих жінок з Міжнародним жіночим днем. Ця акція одноразова і проводиться тільки сьогодні, 8 березня.

Усі жінки, які у цей святковий день прямують через державний кордон України приймають привітальні листівки від українських прикордонників. Варто зауважити, що листівки з вітаннями отримують навіть юні та зовсім маленькі пані, які подорожують у супроводі батьків.

Охоронцям кордону з радістю вдається подарувати хороший настрій прекрасній половині людства на першому форпості країни, у пункті пропуску. В свою чергу жінки України, ЄС та інших країн щиро дякували за таку приємність та зізнавались, що для них це дуже приємно та несподівано – отримувати привітання відразу на території летовища.

Акція «Подаруй посмішку на кордоні!» стала не тільки цікавою несподіванкою для подорожуючих, але й дійсно дарувала посмішки і гарний настрій усім жінкам у цей прекрасний святковий день, 8 березня!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси