(ВІДЕО) Трьох марокканців на шляху до країн ЄС затримали прикордонники Харківського загону

НАЗАД
05 сiчня 2016 10:15

Учора прикордонники Харківського загону затримали трьох громадян Марокко, які намагалися подолати держрубіж у незаконний спосіб. Вартові кордону заздалегідь отримали інформацію про можливий рух «

Учора прикордонники Харківського загону затримали трьох громадян Марокко, які намагалися подолати держрубіж у незаконний спосіб.

Вартові кордону заздалегідь отримали інформацію про можливий рух «гостей» на цьому напрямку. До того ж, під час незаконної подорожі з Росії в Україну через ділянку відділу прикордонної служби «Вовчанськ» чоловіки потрапили на сигналізаційний прилад «Хміль». Вже за кілька хвилин порушників затримала група реагування, якій також вийти на слід порушників допомогли дві службові собаки. Затримані чоловіки  віком 23, 34 та 37 років назвалися громадянами Марокко.

У ході фільтраційних заходів прикордонники з’ясували, що спочатку чоловіки прибули в Росію. Далі через кордон з Білоруссю вони намагались потрапити до Польщі, проте там їм не пощастило. Наступний маршрут, аби потрапити до країн ЄС, вони вирішили прокласти через Україну. Однак і цього разу спроба виявилася невдалою, їм завадили прикордонники Харківського загону.

Правопорушників затримано в адміністративному порядку за порушення державного кордону України. Їх подальшу долю вирішить суд.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси